"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok" (Kazinczy)

Cégünkről

A Thermo Szerviz Kft. 1990. október 1-jén alakult.

Az alapítók olyan nagytapasztalatú tüzeléstechnikai szakemberek, akik korábban is közös szakmai területen dolgoztak.

A cég indulásakor kizárólag gáz- és olajtüzelő berendezések szervizelésével foglalkozott. 1993-tól a tevékenységi kör egyéb kazánházi berendezések szervizelésével, gázhálózatok és fűtési rendszerek tervezésével, kivitelezésével bővült. 1995 óta kazánházak, fűtési rendszerek üzemeltetése is a tevékenységi kör része. Ugyanebben az évben Békéscsabán, 1999-ben Győrben nyílt kirendeltség. A szolgáltatás minőségének folyamatos biztosítása érdekében 1998-ban – e tevékenységi körben az elsők között - kiépítésre került az ISO 9001 nemzetközi szabvány szerinti Minőség Irányítási Rendszer (MIR), amely mára 15 éves folyamatos fejlesztés után a hiba- és reklamációmentes munkavégzés elengedhetetlen részévé és vállalatvezetési filozófiává szilárdult.

Cégünk több lábon állását, valamint sokoldalúságát biztosítja a tüzeléstechnikai szerviz, az épületgépészeti kivitelezés és az ipari kazánházi berendezéseket átfogó komplex kazántechnológia, nyomástartó edények vizsgálata és hatósági vizsgára felkészítése.

A Thermo Szerviz Kft. tevékenysége során mindig is az ügyfelek igényeit és kiszolgálását tartotta elsődleges szempontnak, így nincs kizárólagosan elkötelezve egyetlen készülékgyártó felé sem. A piacvezető pozíció és versenyképpesség megőrzése kiemelt fontosságú. Éppen ezért a pontos, összehangolt, a vevők precíz kiszolgálását elsődlegesnek tartó teljes ügymenetet a Thermo Szerviz Kft-nél Integrált Vállalatirányítási Rendszer (ERP) segíti.

A több, mint 25 éves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező Thermo Szerviz Kft. egy megbízható tüzeléstechnikai és épületgépészeti családi vállalkozás, széles spektrumú szolgáltatásokkal: tervezés, kivitelezés, javítás, karbantartás és üzemeltetés egy kézben egyesítve valamennyi hagyományos tüzelőberendezéstől az alternatív energián át a megawatt-tartományokban működő ipari berendezésekig, hőerőművekig.

Függetlenül attól, hogy egy modern épület létrehozása, egy régi létesítmény felújítása vagy korszerűsítése a cél – egy családi háztól egészen a nagy ipari projektekig – a komplex követelmények miatt szükség van egy hozzáértő és megbízható partnerre, különösen egy olyan érzékeny területen, mint az épületgépészeti technológia.

Az ügyfeleket mintegy 30 szakember munkája segíti megfelelő szakértelemmel és hatékonysággal, többek között diplomás mérnökök, szervizmérnökök, technikusok, szakmájuk mesterei, tüzeléstechnikusok és természetesen jól képzett szerelők.

Ma a cég 20 millió forintos törzstőkével, közel félmilliárd forint éves árbevétellel működik Szeged központtal és Békéscsaba telephellyel, lefedve teljes Csongrád, Bács-Kiskun és Békés megye területét. Győrben a Gdf Suez telephelyének teljes üzemeltetése történik.

Cégünkről

A több mint 25 éves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező Thermo Szerviz Kft. egy megbízható tüzeléstechnikai és épületgépészeti családi vállalkozás, széles spektrumú szolgáltatásokkal: tervezés, kivitelezés, javítás, karbantartás és üzemeltetés egy kézben egyesítve valamennyi hagyományos tüzelőberendezéstől az alternatív energián át a megawatt-tartományokban működő ipari berendezésekig, hőerőművekig.

Elérhetőségeink

Központ:
6729 Szeged, Szabadkai út 9/e.
Tel./Fax: 62/552-635, 552-636, 552-085
Mobil: 30/2793655
E-mail:
Térkép
Kirendeltségeink:
5600 Békéscsaba, Bartók Béla út 30.
Tel./Fax: 66/448-520
Mobil: 30/279-3663

Tanúsítványok