"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok" (Kazinczy)

Ipari berendezések

Tervezzen velünk, használja szakértelmünket kulcsrakész rendszerek kivitelezéséhez (a tervezéstől az üzembe helyezésig), javításához, felújításához, átalakításához vagy hatósági engedélyeztetéshez. Részletes és átfogó szaktudással rendelkezünk a gőzkazánok, forróvizes és melegvizes kazánok, gyorsgőzfejlesztők és termoolaj kazánok témakörében és teljes körű mérnöki szolgáltatást nyújtunk a gépészeti, technológiai követelményeknek megfelelően. Már a tervezésnél pontosan az Ön igényei szerint járunk el és minden részletet figyelembe veszünk a jóváhagyástól az átadásig.
Különösen fontos a technikai szakértelem és tapasztalat egy olyan üzem, erőmű építésénél vagy átalakításánál, ahol a hő, víz, gáz, olaj, gőz és hűtés együttes jelenléte sokkal több technikai szakértelmet és a legmodernebb technológia alkalmazását igényli.

Ipari berendezések

  • Gőzkazánok, gyorsgőzfejlesztők, forróvizes és melegvizes kazánok telepítése, helyszíni szerelése, tervezéstől a beüzemelésen át próbaüzem lefolytatásáig.
  • A Mérésügyi és Műszaki Biztonsági Hatósági felügyelet alá tartozó gőzkazánok, légtartályok, (nyomástartó berendezések) külső-, belső hatósági vizsgálatra és nyomáspróbára történő felkészítése, kazánok tűztéroldali-, füstoldali-, víztéroldali, és légtartályok belső tisztítása, valamint ezen berendezések hatóságilag előírt és szükség szerinti javítása, felújítása (füstcső és csonkcsere, felhegesztések elvégzése, stb.).
  • Kazánok, illetőleg a fűtött vagy nem fűtött nyomástartó edények létesítésének, használatbavételének, átalakításának és javításának műszaki ügyintézése, engedélyeztetése.
  • Kazánüzemek időszakos kezelői felügyeletűvé (pld.: 24+1 óra) való átalakítása, teljes körű hatósági ügyintézéssel.
  • Létesítési, próbaüzemi, használatbavételi eljárások, komplex biztonságtechnikai, időszakos és rendkívüli hatósági ellenőrző vizsgálatok, továbbá a biztonsági szerelvények ellenőrző vizsgálatai és hitelesítésének ügyintézése.
  • Kazán és ráépített tüzelőberendezés együttes üzemeléséhez hatósági jóváhagyás ügyintézése.
  • Kazánok, hőközpontok telepítése, javítása
  • Kazánok, hőközpontok telepítése, javítása
  • Egyéb kazánházi és hőközponti berendezések javítása, karbantartása. Szintszabályozó, szinthatároló, időszakos felügyeletet biztosító kazánműszerek, szabályzó berendezések beépítése tervezéstől, engedélyeztetéstől kivitelezésig.

Cégünk rendelkezik a fenti tevékenységek folytatásához szükséges Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Piacfelügyeleti és Műszaki Felügyeleti Hatóság hegesztett szerkezetek gyártására vonatkozó hatósági engedéllyel, valamint az MSZ EN ISO 3834-2 szabvány szerinti tanúsítvánnyal.

A legnagyobb hangsúlyt a lehető leggazdaságosabb megoldás megtalálására fektetjük.

Cégünkről

A több mint 25 éves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező Thermo Szerviz Kft. egy megbízható tüzeléstechnikai és épületgépészeti családi vállalkozás, széles spektrumú szolgáltatásokkal: tervezés, kivitelezés, javítás, karbantartás és üzemeltetés egy kézben egyesítve valamennyi hagyományos tüzelőberendezéstől az alternatív energián át a megawatt-tartományokban működő ipari berendezésekig, hőerőművekig.

Elérhetőségeink

Központ:
6729 Szeged, Szabadkai út 9/e.
Tel./Fax: 62/552-635, 552-636, 552-085
Mobil: 30/2793655
E-mail:
Térkép
Kirendeltségeink:
5600 Békéscsaba, Bartók Béla út 30.
Tel./Fax: 66/448-520
Mobil: 30/279-3663

Tanúsítványok