"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok" (Kazinczy)

Szolár rendszerek

A napenergiát hasznosító aktív rendszerek (napkollektorok, napelemek) telepítése megtérülő, kifizetődő befektetés. Egy négytagú család naponta átlagosan 160 liter melegvizet használ, amelynek előállítása normál esetben gázzal történik. A magyarországi időjárási viszonyokat alapul véve ennek a mennyiségnek átlag 60-70 százaléka egy ideálisan méretezett napkollektoros rendszerrel megtermelhető.

Ha mosógépünk, mosogatógépünk is a napkollektorral felfűtött vizet hasznosítja, még többet spórolhatunk. A napenergia felhasználása – amelynek során semmilyen szennyezőanyag nem keletkezik- a fosszilis tüzelőanyagok folyamatosan emelkedő árának köszönhetően egyre kifizetődőbb. Ugyanakkor fontos a szolár rendszer személyes igényekhez és körülményekhez szabott méretezése. Egy rosszul vagy nem megfelelően tervezett, kivitelezett rendszer akár a nyereségünket is felemésztheti.

Örömmel megtervezzük Önnek az ideális és modern napenergia-megoldást, amelyet pontosan az igényeihez igazodva kivitelezünk.

Egy napkollektoros rendszerrel megtakarítható energiamennyiség kiszámításához használja a Viessmann ESOP - Online kalkulátorát: http://www.viessmann.hu/hu/lakasok_csaladi_hazak/online-rechner.html

Cégünkről

A több mint 25 éves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező Thermo Szerviz Kft. egy megbízható tüzeléstechnikai és épületgépészeti családi vállalkozás, széles spektrumú szolgáltatásokkal: tervezés, kivitelezés, javítás, karbantartás és üzemeltetés egy kézben egyesítve valamennyi hagyományos tüzelőberendezéstől az alternatív energián át a megawatt-tartományokban működő ipari berendezésekig, hőerőművekig.

Elérhetőségeink

Központ:
6729 Szeged, Szabadkai út 9/e.
Tel./Fax: 62/552-635, 552-636, 552-085
Mobil: 30/2793655
E-mail:
Térkép
Kirendeltségeink:
5600 Békéscsaba, Bartók Béla út 30.
Tel./Fax: 66/448-520
Mobil: 30/279-3663

Tanúsítványok