Gyakornoki program

Gyakornoki Program 

Szívügyünk a tüzeléstechnika és az épületgépészet, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy

  1. támogassuk a kimagasló és gyakorlatorientált szakmai tudást,
  2. erősítsük a szakma szeretetét, és 
  3. elősegítsük a professzionális szakipari tüzeléstechnikai, épületgépészeti, valamint épületgépész mérnöki munkát.

Mit teszünk ennek érdekében

Az igényeknek megfelelően megkeressük, kidolgozzuk a bővített gyakornoki, a nyári munkavégzés és a részmunkaidős munkavállalás lehetőségeit is. Gyakornokaik számára ösztöndíjas programtervet dolgoztunk ki.

Támogatjuk az szakmunkások és egyetemisták szakmai fejlődését. Rendszeresen megjelenünk itt szakmai rendezvényeken, oktatásokon, versenyeken. 

Szerepet kívánunk vállalni a frissen végzett mérnökök, szakemberek pályára állításában is, ezért mi várjuk a tapasztalattal NEM rendelkező szakmunkásokat, mérnököket is, és segítjük őket az elindulásban!Oktatótermünkben és gépészeti műhelyünkben erősítjük a gyakorlati tudást, valamint a legújabb szakmai ismeretek megszerzését. Változatos tevékenységi köreink, projektjeink és a csapatmunka révén, kihívást jelentő munkát, biztos megélhetést és előrelépési lehetőséget teremtünk ambíciózus, szorgalmas és tehetséges 

Rugalmas munkaidő 


Egy jól kiválasztott gyakornoki hely akár az egész karrieredet megalapozhatja. Szakmai fejlődés, képzések, csapatépítő rendezvények, izgalmas feladatok. Ezek várnak rád, ha a Thermo Szerviz Kft. gyakornoki programját választod. Emellett juttatási csomagunk egyedi, hiszen a kiváló teljesítményt is jutalmazzuk egy teljesítményértékelés keretében. Nálunk lehetőséget kapsz a fejlődésre, szeretnénk, hogy céljaidat elérd és ehhez mi igyekszünk minden lehetőséged neked biztosítani!

Jelentkezés: thermoszerviz@thermoszerviz.hu

2019.05.07.

Vissza